Mitt namn är Pascal Ramsby och jag lever för allting som har med en hälsosam livsstil att göra. Jag började träna kampsport i väldigt ung ålder och har varit elitidrottare under större delen av mitt liv.

Har väldigt stora erfarenheter när det kommer till träning och hälsa då jag alltid har tränat på en hög nivå. Tränar brasiliansk jiu-jitsu på elitnivå och har med tiden vunnit 4 EM-guld,VM-silver och EM-brons. Det är en karriär som har varit otroligt viktig för mig som person och min utveckling. Så med andra ord har träning/hälsa en otroligt stor betydelse i mitt liv

Under min karriär som elitidrottare insåg jag att jag satt på mer potential än att bara träna mig själv. Jag insåg att mitt sätt att tänka och mitt ”framgångskoncept” även hjälpte andra i min omgivning. Jag såg hur jag kunde hjälpa till att förändra människors liv och verkligen hjälpa dem att nå sina mål. 2012 tog jag min PT utbildning och började på riktigt satsa på att förändra folks livsstil. Jag har fått chansen att uppnå mitt livs största mål och den underbara känslan vill jag förmedla till vart enda klient jag har och bevisa för dem att ingen förändring är omöjlig.

Som elitidrottare går man igenom en hel del press och ibland tuffa perioder. Detta kostade mig 4 år av mitt liv i väldigt ung ålder då jag gick in i väggen och fick lägga ner allt som hade med mina mål att göra. Men trots detta gav jag aldrig upp hoppet och släppte aldrig visionen om att jag skulle bli frisk och ta mig tillbaka till toppen! Istället för att detta skulle bryta ner mig så gjorde det mig bara starkare och gav mig ett bredare perspektiv på hur viktigt det kan vara med att ha en klar målbild framför sig och att aldrig ge upp.

Min erfarenhet har gett mig en större insikt kring hur allting hänger ihop. Det handlar inte alltid enbart om bara träningen och kosten i sig.

Utan träningen, kosten samt ditt vardagliga sätt att tänka och hur du ser på dig själv!

Mitt mål är att du ska nå dina mål!