MOOMSTEATERN

(sveriges största teater för folk med diverse funktionshinder)

”Pascal är fenomenal på att anpassa träningen utefter ens olika förutsättningar, utmaning efter individ och förmåga!”

PAUL TILLY

(tv-skådis)

”Det märks att Pascal har en väldigt bred erfarenhet när det kommer till olika typer av träning, programmet han anpassade efter mina mål och önskemål är verkligen spot on. Dessutom är han otroligt bra på att peppa och pusha en till det absolut yttersta, så fem av fem stjärnor för klart bästa PT’n i Malmö”

Sandy Koleszar

”Har alltid haft väldigt svårt för träning och "svårt att komma till skott". Efter många års bortförklarande och velande bestämde jag mig för att få hjälp. Pascal var nära vän till mina arbetskamrater, och de kunde varmt rekommendera honom. Så när jag bestämde mig för att satsa på ett "nytt liv" så vände jag mig direkt till honom, vilket jag inte fick ångra! Köpt 10 pt-timmar och sedan gruppträning hos honom. Med självförtroendet jag fick efter pt-timmarna så har jag även lagt om min kost, samt tränat själv på Friskis. Och efter 5 månader har jag gått ner 9 kg - and I'm ain't stopping now! Vill du ha en coach till en friskare och snyggare kropp - så är det till Pascal du ska vända dig! Han ser efter dina behov och pushar dig till att orka mer! Vad väntar du på?!”

Zaneta Barbu

(3 barnsmamma)

”Pascal på Fightstudio både motiverar och gör din träning både rolig och effektiv. Själv gick jag ner 11 graviditetskilo på 12 veckor”

Kristoffer Barcklind

"Har gått ner mycket i vikt dem senaste åren, och behövde någon som hjälpte mig med den "sista knuffen" och får mig att kämpa dem sista metrarna.. Pascal har och gör fortfarande sitt yttersta för att hjälpa mig att nå mina mål - Uppskattar all hjälp och kan bara ge mina starkaste rekommendationer"