Fightstudio

Fightstudio är en PT-studio där vi riktar in oss på funktionell träning med mycket inspiration ifrån kampsporten. Jag startade igång konceptet med visionen om att kunna ge folk en mer stimulerande träningsform. Träning kan vara betydligt mer än att bara stå inne på ett gym bland en massa maskiner och löpband.

Den funktionella träningen är väldigt effektiv för dig som vill optimera din kropp. Majoriteten av mina klienter kommer till mig av anledningen att de vill komma i form men vi jobbar även mycket med andra atleter vars mål bygger på att förbättra sin prestation inom ett vist område. Träningen specialanpassas efter mina klienters mål och egenskaper för att få bästa möjliga resultat.

Tack vare min erfarenhet som PT och elitidrottare kan jag erbjuda dig ett nytt koncept med hög kvalitet som förbättrar din träning och hälsa. Träningen passar alla åldrar och kön, oavsett om du är elitidrottare, motionär eller varit inaktiv sen tidigare.

Träningen sker helt individuellt med mig och den aktuella klienten. Med andra ord så blir det inget spring runt omkring utan 100% fokus på min klient och dennes träning för bästa möjliga kvalitet.

Fightstudio utöver det vanliga

Utöver min PT verksamhet så satsar jag mycket på våra gruppass som vi kör mån-lör.
 Vi har 3 olika koncept på mina pass: FitByFighting, FS-Circuit och FS-workout. Varje vecka kör vi nya övningar och nya tidsintervaller för att hela tiden hålla träningen stimulerande för kroppen.

Fördelen med våra pass

  • Passar alla
  • Effektiva och utvecklande
  • Motiverande
  • Lärorika
  • Gemenskapen och glädjen

Övrigt

All info om våra pass ligger uppe på vår bokningssida.

Glöm inte att även kolla upp oss på våra sociala medier för mer info/en bättre helhetsbild.


VISION: Kunna ge folk det absolut bästa inom träning och att kunna hjälpa så många som möjligt att nå deras mål och få ett hälsosammare liv.